A legjobb arcmaszk

A legjobb arcmaszk

A legkedveltebb orrmerevítős maszk a piacon. Miért is?

Van egy nagyon jó maszkunk amely közkedvelt és ha már muszáj hordani, akkor az alábbi okok miatt mi magunk is ezt használjuk és ugyanezt javasoljuk logózásra.

Maszkok

A maszkról:

3 rétegű, 100% szövött puha tapintású pamut. 60°C-on mosható szárítógépben szárítható. A benne található zseb az opcionálisan használható PM2.5 aktívszén-szűrőhöz lett kialakítva amivel N95-s biztonságot biztosít. ​(külön megvásárolható) Állítható rugalmas, bársonyos fülhurokkal a kívánt méretre rögzíthető. Formája szorosan illeszkedik az arc és az áll alá. A hajlítható és állítható orrhuzal megakadályozza a szemüveg párásodását, mivel arcvonalunkhoz igazíthatjuk. Megfelel a GB18401-2010B szabványnak.

AKár 1 db-tól is logózunk vagy kérheted logó nélkül is. Ez nem egy olcsó maszk, de pont azért, hogy megtartsa 60 fokon való moshatóságát, nem matricát teszünk fel rá. Magas hőfokon prémium flex fóliával nyomjuk meg, amely szintén bírja a 60 fokos mosást. Ugyanezt alkalmazzuk a pólóinkra is egyébként. Nem mi mondjuk, hanem a vásárlóink mondják:

Vásárlói vélemény

A grafikákat minden esetben egyedileg készítjük el és a maszk árában benne van a grafikai költség is. Minden esetben küldünk látványtervet a pontos visszaigazolás miatt. Mutatunk pár ötletet amiket eddig kértek tőlünk.

Maszkok

Madács Trade Center

Capoeira maszk

Egyedi arcmaszk

Az alap színvilágokon kívűl még ajánljuk, hogy holografikus színekkel dobjátok fel a maszkokat. ezeknek olyan hatása van mint a glitternek, de nem potyog, egységes felületű prémium fólia. Pólókra, kabátokra is alkalmazható.

Holografikus színek

A legkeresettebb maszkok a fekete, fehér és indigó (kékes-szürke farmer hatás).

Egyoldali logózással a maszk bruttó 1800 ft / db. Logózás nélkül 1400 ft /db.

Rendelésedet leadhatod e-mailben a promo@full-promo.com oldalon vagy látogass el Facebook oldalunkra ahol mindig a legaktuálisabb infók vannak naprakészen és írj nekünk üzenetet. A lap alján a messenger ikonra kettintva azonnal küldhetsz nekünk üzenetet. Várunk itt a Full-promo.com Facebook oldalunkon.

Szólj hozzá

Minden hozzászólást a közzététel előtt ellenőrzünk

Ezt a webhelyet a hCaptcha rendszer védi, és a hCaptcha adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.