Full Promo facebook live

Facebook LIVE

Hamarosan elindítjuk Facebook Live sorozatunkat!

Miért? 

Sok esetben a termékekkel és a mintázásokkal kapcsolatosan akkor döbbenünk rá, hogy mennyire nem szeretik az emberek kipróbálni az új dolgokat, amikor teszünk javaslatot különféle megoldásokra és az a válasz, hogy jó lesz az úgy simán!

 

" Hogy pótolhatatlan legyél, mindig különböznöd kell. "

                                                                                                          -  Coco Chanel

 

 

Mivel mi nem gyártunk vagy vásárolunk meg előre megkreált mintákat, mint a jól ismert "beszólt, elástam" stb. grafikák, mert hiszünk a megrendelőink kreativitásában és szeretnénk teret adni a változatosságnak.

Ezért szeretnénk az élő műsorokban bemutatni, hogy mennyi minden lehetséges és a határ a csillagos ég...tényleg.

Az viszont megdöbbentő, hogy a legtöbben nem ismerik a különféle alapanyagokat, amikkel igazán színessé vagy különlegessé tehetnének akár egy egyszerű feliratot is. Ezen szeretnénk változtatni!

Vegyünk egy-két példát:

Tudtad, hogy megunt bőr kistáskádat nem kell kidobni? Feldíszítheted különféle színű fóliával, amiből bármilyen forma vagy minta kivágható, ezáltal teljesen új arcát mutatja majd. 

Bőrtáska fóliázva

Illetve ott vannak az úgynevezett holografikus színek, amelyek igazán színesek és extrán vagányak. Ezekből is ki lehet hozni szinte bármit. Legyen az egy focilabda vagy szívecske, de még egy halálfej is oltári tud lenni. Te mit tudnál elképzelni ezekből?

Holografikus színek

De nem is kell ennyire merésznek lenni, mert az általános színekből is vannak úgynevezett "gumi" fóliák, amelyek 1-2 mm vastagok és miután felkerülnek egy pulcsira, olyan prémium érzést adnak, amit csak a legtöbb világmárka használ. Ezek elérhetőek nálunk is és fantasztikus dolgokat lehet velük művelni, akár baseball vagy snapback sapkákra, de pulcsikra vagy pólókra is. 

Brick fólia

Ezek csak kiragadott példák, hiszen ezeket lehet ötvözni, kedvünk szerint, így igazán egyedi ruházatot alkothatunk, és akkor még nem is beszéltünk a szublimációs eljárással készült fantasztikus színvilágot adó gyártási lehetőségekről, azért mutatunk egy példát abból is:

Dj macska póló

A macsekos pólón amint látjátok kedvünk szerint a póló egyik ujját nyomtuk csak meg, ezzel is fittyet hányva a szimmetriára. De pont ettől lesz különleges és eltérő a megszokottól. Így készülnek a sport mezek is, de miért kellene nevekre vagy számokra és 1-2 szín felhasználására korlátoznunk ha már egyedi ruházatot szeretnénk hordani?

Szeretnénk ha ti is tudnátok a lehetőségekről és technológiákról amiket mi alkalmazunk vagy szívesen ajánlunk. 

Ezen lehetőségek ismertetésének céljából indítjuk hamarosan útjára élő bejelentkezéseinket " Hogyan készült? " címmel.

Ezeken a bejelentkezéseken készítünk a saját kollekciónkban is kapható termékek közül pólókat, táskákat, sapkákat mindenféle terméket. 

Illetve minden bejelentkezésben lesznek kuponok elrejtve, így ha rendeltek tőlünk, kapásból kedvezménnyel indultok. 

Nyereményjátékokat is tervezünk, így azt gondoljuk érdemes lesz követni a Facebook oldalunkat , hogy ne maradjatok le semmiről. Még nem követsz minket? Ejnye.

 

Szólj hozzá

Minden hozzászólást a közzététel előtt ellenőrzünk

Ezt a webhelyet a hCaptcha rendszer védi, és a hCaptcha adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.