Itt van 2021

Itt van 2021

Új év, új fogadalmak...Á nem, ezek sallangok.

Mi fenntartjuk azon vállalásainkat, hogy egyedi termékeket készítünk cégeknek és magánszemélyeknek is, DE 2021-ben az új technológiai bővítésünkkel szintet lépünk az egyedi termékek terén.

Erről bővebben majd kicsit később, amikor már tényleg itt van, kipróbáltuk működik és biztosan ki merjük jelenteni, hogy valóban sikerült.

Addig viszont figyelmetekbe ajánljuk a következőket, amit mi is fontosan tartunk.

2020 év végén meghívást kaptunk egy nagyszerű facebook csoportba, nevezetesen az Angyalok Jótékonysági Licit csoportjába.

Jótékonyság

Éltünk a lehetőséggel és felajánlottunk olyan egyedi pólót, amelyet a licitet megnyerő saját maga tervezhet meg, mi pedig elkészítjük és eljuttatjuk a nyertesnek. A licit összege pedig egyenesen a gyerekeknek megy.  

Még ma este 2021. Január 01 20:00-ig lehet licitálni a csoportban, itt a bejegyzés:

Full Promo licit.

Eddig a pillanatig a licit 6000 forintnál jár az egyedi pólóra, amelynek szállítási költségét is mi álljuk a nyertes felé, így talán elősegítve, hogy minden forint a gyerkőcökhöz kerüljön.

Licit

Igaz nem sok, de havonta szeretnénk legalább 1 licitet elindítani és arra biztatunk mindenkit, hogy szálljon be a versenybe, mert sok kicsi sokra megy és itt hoznánk egy fontos kínai bölcseletet miszerint:

 

金千难买一口气

Nincs annyi arany amennyivel akár egy levegővételnyi élet is felér.

 

Mi adakozással kezdjük az évet, annak reményében, hogy 2021 jobb lesz mint 2020...eggyel több az már biztos...legalábbis számszerűleg. 

Csatlakozzatok nyilvános csoportunkhoz, a Full Promo Speciál-hoz, mert az idei évben sokkal több videós és képanyag lesz a kulisszatitkokról és új termékekről.

BUÉK...

Szólj hozzá

Minden hozzászólást a közzététel előtt ellenőrzünk

Ezt a webhelyet a hCaptcha rendszer védi, és a hCaptcha adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.