Új idők, új ruházat

Új idők, új ruházat

Az új technológiai fejlesztésünk eddig remekül működik és hamarosan jönnek a saját kollekcióra tervezett darabok is....nézd meg milyen egy vintage párducos póló, aminek csak az egyik ujját nyomtuk meg szándékosan...
Anti Valentin Olvasás Új idők, új ruházat 2 percnyi olvasás Következő Kiskedvenceink

Ahogy ígértük Januárban a technológiai bővítésünk eredményeképpen sok feladatunk van, de ezek új lehetőségeket is hoznak magukkal.

Mind ügyfeleinknek és kreatív megrendelőinknek is. Mit is csinálunk?

Elsősorban teszteljük az új eljárási folyamatot. 

Másodsorban teszteljük a saját kollekcióhoz gyártott alapanyagokat, ruhadarabokat. 

Mivel saját magunk sem szeretünk megalkudni az olcsó termékek kényelmetlen vagy formátlan darabjaival, így számunkra fontos, hogy kifogástalan minőségű alapanyagokat használjunk és precízen készítsük el a végterméket.

Hála, az égnek, hogy megrendelőink ezt el is várják tőlünk, így ki kell ábrándítanunk azokat, akik 800 forintért szeretnének pólót kapni, annyiért még maszkot sem tudunk megfelelő minőségben előállítani, de biztos vannak akiknek sikerül. 

Leopard tee

Ez a  póló jól ábrázolja, hogy nekünk sem kell messzire menni a szimmetriáért, vagy igen? Szándékosan csak a póló egyik ujja lett megnyomva, persze telibe, mindkét oldalán és szerintünk pazar lett. 

leopard shirt

A festék itt eggyé válik az anyaggal és nem tudod kimosni...hidd el nemcsak mi mások is próbálták. A szürke póló halványítja a színeket és ezzel kapjuk meg ezt a vintage stílust, amit szerettünk volna elérni.

Ez sikerült.

galléros póló

Természetesen közben kiszolgáljuk ügyfeleinket annak rendje és módja szerint, így átadásra kerültek az ASI (Angyalföldi Sportiskola) vízilabdacsapatának galléros pólói is. De miért érdekes épp ez?

A gallérok hátoldalára nem szoktak logózni, mert az a póló legrugalmasabb része, de ez is csak a NEM megfelelő alapanyagok felhasználása terén jelenthet gondot. Mi olyan fóliával nyomtuk meg amely nyúlik és együtt mozog a textillel így nem lesz probléma. 

A lényeg, hogy nem lopjuk a napot és folyamatosan tökéletesítjük az új technológiai fejlesztésünket és hamarosan érkeznek a saját tervezésű kollekció darabok is. Nem szeretnénk sokat elárulni róluk egyenlőre, de a lényeg, hogy itthon még ilyet nem láttunk senkin...hátha sikerül valami egyedi készíteni ezúttal is.

Maradjatok velünk és kövessétek a facebook oldalunkat, ami minden nap frissül...

Szólj hozzá

Minden hozzászólást a közzététel előtt ellenőrzünk

Ezt a webhelyet a hCaptcha rendszer védi, és a hCaptcha adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.